Automatikus bejelentkezés
belépés

S&R Bt.

Békés
5630 Szőlő u.8.

mobil: 30/938-8398/autómentés R.Ferenc
e-mail: carpotlas@t-online.hu
mobil: 30/456-4138/bontás

Weboldal: http://www.carpotlas.hu

Cégleírás:
Vállalkozásunk 1993-ban alakult, eredetileg is elsősorban autóbontási tevékenység végzésének céljából. Ez azonban csak 1996-tól indult be, addig autókereskedéssel és javítással foglalkoztunk. 2002- ig az autóbontás csak kisebb része maradt tevékenységünknek, csupán ekkor kezdtünk el vele komolyabban foglalkozni.

1996-tól német gyártmányú gépkocsik bontására szakosodtunk, majd 2003- tól, - mivel a környék nem volt ilyen szempontból ellátva - olasz gyártmányok bontását is megkezdtük, illetve azóta a volt szocialista típusok megsemmisítését is végezzük.

2003- ban megkaptuk az Uniós előírásoknak megfelelő telepengedélyt, hulladékkezelési engedélyt, illetve egyike vagyunk annak a három Békés megyei vállalkozásnak, amelyik 2005-ben elsőként kapta meg az ún. Bontási Igazolás kiadására való jogosultságot.

Bontási igazolás kiadására vonatkozó feltételek
Jelenleg több mint 8000 m2-es területen tevékenykedünk és ezen kívül rendelkezésünkre áll még egy kb. 8000 m2-es terület a roncsautó karosszériák tárolására. A bontás, illetve javítás jelenleg egy kétállásos 50m2-es műhelyben történik. A megnövekedett bontási igény miatt a 2006-ra tervezett ingatlanfejlesztéseink során bővítjük a bontási területet egy kb. 185 m2-es bontósorral, ahol a legújabb követelményeknek megfelelő szárazrafektető berendezést fogjuk használni. A kinyert alkatrészek tárolására összesen kb 1500 m2 alapterületű raktár áll majd rendelkezésünkre.

Kulcsszavak: autóbontás , autóbontó , autóipar , autószerviz , belföldi szállítás , bontott alkatrész , keleti gyártmányú gépkocsi bontása , külföldi szállítás , német gyártmányú gépkocsik bontása , olasz gyártmányú gépkocsik bontása , szállítás , új autóalkatrész

S&R Bt. fotók

S&R Bt. - Tudakozó.hu